FJERNSUPPORT
Nyheder

TDH-Nets første nyhedsbrev

 

Kære kunde


Som noget helt nyt vil TDH-Net, som din partner, indenfor data- og telekommunikation sende nyhedsbreve ud til dig om de relevante tiltag og forbedringer, vi tilbyder indenfor området.

Vi skriver til dig om de nyeste innovative teknologier i vores løsninger, som vores udviklere hver dag arbejder hårdt på at implementere, således at kommunikationen ind og ud af din virksomhed bliver så intelligent som muligt.

Samtidig vil vi sætte fokus på de data- og teleprodukter, som vi kan tilbyde dig, så din hverdag bliver lettere og mere effektiv. Det vil være produkter såsom nye telefoner, headsets, telefoncentraler, routere, switches, firewalls, VPN servere og lignende, der vil blive sat fokus på.

Ind imellem vil vi også fortælle dig, om hvad der sker internt i TDH-Net, når vi mener, det kan have relevans for dig og din virksomhed.

Vi sender nyheder til dig, fordi vi mener, at det er vigtigt, at du er velinformeret om, hvad vi tilbyder i forhold til nye muligheder med TDH-Nets platform, således at du kan få en endnu skarpere kant i forhold til din virksomheds kommunikation - både internt og eksternt.  

Vi ønsker dig og dine medarbejdere et rigtig godt nytår.


Jan Faust, CEO.
TDH-Net ApS.


4 Januar, 2017

 

 

Kontakt os og hør, hvordan du også får effektiviseret din hverdag med vores fleksible løsninger

Innovaphone og Voxtron er begge særdeles fleksible platforme, og derfor har vi specialudvalgt dem til de løsninger, vi laver. De to platforme åbner op for en lang række muligheder – og så er det faktisk kun fantasien, der sætter grænser.
 Kontakt os
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00 på telefon 70 273 274

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
TDH-Net | Gungevej 13 | 2650 Hvidovre | CVR nummer 29152349 | Telefon 70 273 274