FJERNSUPPORT

Lad os effektivisere din virksomheds IT- og telefonsystemer – og gøre din hverdag nemmere

Hos TDH Net får du de data- og teleløsninger, der optimerer din daglige kommunikation med både kollegaer og kunder og giver dig fuld sikkerhed. Du finder de nyeste designs, opsætninger og services inden for 4 overordnede kommunikationsområder: Uanset om du leder efter en løsning, der spiller sammen med det udstyr, du allerede har, eller om du leder efter en helt ny tilgang til din virksomheds daglige interne og eksterne kommunikation, finder vi det, der dækker dit behov.

Ud over det har du mulighed for at vælge en af vores serviceaftaler, så du er sikker på, at din løsning altid er opdateret og fungerer i overensstemmelse med dine ønsker og behov for intelligent telefoni, IT og internet.

Når du vælger os, er du altid sikret kvalitetsløsninger. Dine behov er vores prioritet, og du finder med sikkerhed den løsning, der gør din hverdag nemmere.
 

Saml det hele ét sted og spar besværet


Når du vælger TDH Net samler du alle din virksomheds løsninger inden for internet, IT, telefoni og hosting ét og samme sted.

Det betyder, at du slipper for at holde styr på flere forskellige udbydere, og at du i stedet bare ringer til os med dine spørgsmål.

Vores team står klar til at hjælpe dig alle døgnets timer.
 

Dine input er vigtige for os


Med vores 20 års erfaring inden for branchen er vi altid på forkant med den nyeste teknologi. Alligevel går vi meget op i at høre din mening, når vi skaber nye løsninger.

Med dine input sikrer vi dig nemlig den bedste og mest driftssikre produktløsning – altid.

Fordi vi er en lille virksomhed, kommer du til at få et tæt og personligt samarbejde med os, og du er altid sikker på, at vi lytter opmærksomt til præcis dine ønsker.

Vil du vide mere om vores komplette løsninger, så ring til os på telefon 70 273 274 eller udfyld vores kontaktformular med dit spørgsmål, og så vender vi hurtigt tilbage til dig med gode råd og vejledning.
 Kontakt os
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00 på telefon 70 273 274

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
TDH-Net | Gungevej 13 | 2650 Hvidovre | CVR nummer 29152349 | Telefon 70 273 274