FJERNSUPPORT

Få den hurtigste og mest stabile internetforbindelse – og undgå frustrerende nedbrud

Når du vælger en af vores internetforbindelser, garanterer vi dig den mest stabile forbindelse, så du aldrig bliver afbrudt i det, du laver.

Vi har sammensat 3 forskellige forbindelser, så du finder den, der passer bedst til dit behov:
 
  1. Fiberforbindelsen, der sikrer dig arbejdsro uden irriterende nedbrud og langsomme internetforbindelser. Du vælger den båndbredde, der passer til dit behov – vi klarer alt fra 100 MB til 10 GB, og du har altid mulighed for at tilpasse mængden efter behov.
  2. ADSL-forbindelsen til dig, der har en mindre virksomhed med knap så stort behov. Vi hjælper dig med at finde den løsning, der bedst betaler sig både økonomisk og størrelsesmæssigt, så du aldrig betaler for meget for en internetforbindelse, du egentlig ikke har behov for.
  3. Det trådløse internet, hvor du får stabil internetforbindelse ud til alle hjørner og afkroge i din virksomhed. Vi kobler dig op via 4G-mobilnettet, WLAN, Point to Point eller satellitbredbånd alt efter, hvad der er den bedste løsning til dig.

Uanset hvad er du sikker på, at vi finder frem til den løsning, der bedst betaler sig for dig.


Her får du meget mere end en god internetforbindelse


Når du vælger os, får du meget mere end en IT-løsning. Du får en professionel sparringspartner, en erfaren rådgiver og fuld tryghed for kontinuerlig drift i dine kommunikations- og datasystemer.

Vi tilbyder for eksempel at overvåge din forbindelse, så du altid er sikker på, at vores supportteam er på forkant med eventuelle udfordringer, og at du bliver underrettet, hvis der mod al forventning skulle opstå en uregelmæssighed.

Ud over det, kan du vælge at få leveret op til 3 faste IP-adresser per ADSL-forbindelse og et vilkårligt antal til fiberforbindelser, så du får det antal, du har brug for.

Sidst men ikke mindst får du fuld sikkerhed for, at du kan drive din forretning uden afbrydelser i forbindelsen, når vi vælger vores redundante netværksløsning. Her får du oppetider, der er i top, og så er du sikker på, at din vigtige netværksforbindelse aldrig går ned.

Kontakt os og fortæl os om din opgave. Så finder vi sammen frem til den løsning, der vil sikrer din virksomhed det internetforbindelse, som er den bedste til jeres behov.
 Kontakt os
Alle hverdage mellem 8:00 - 16:00 på telefon 70 273 274

Eller udfyld nedenstående formular, og vi ringer til dig hurtigst muligt.
 
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
TDH-Net | Gungevej 13 | 2650 Hvidovre | CVR nummer 29152349 | Telefon 70 273 274